Nechte si pravidelně zasílat novinky. Stačí vepsat Váš e-mail a potvrdit.

Koncept BMW CS

Koncept BMW CS
Od té doby co Mercedes-Benz uvedl na trh svůj model s označením CLS, vytvořil zcela novou třídu na trhu s automobily - kategorie rychlých limuzín. Je tedy jasné, co tuto třídu definuje. Především vysoký luxus, ale zároveň velmi dobré jízdní vlastnosti. A BMW rozhodně nedopustí, aby Mercedes měl v této třídě monopol. Proto na autosalonu v Šanghaji německá automobilka BMW představila svůj koncept pod názvem BMW CS.

Koncept jde v duchu nového designu a možná kráčí v tomto směru ještě dál. Základní identifikační znaky BMW však i nadále zůstávají. Začneme několika čísly, které nám výrazně napoví o koncepci vozu, tak tedy délka 5106 mm, šířka 1978 mm a výška 1376 mm. Rozměry předčí i sedmičkovou řadu. Díky své výšce je zřejmé, že pohodlí na zadních sedadlech bude velmi diskutabilní. Je to tak především proto, že toto není klasická limuzína, která se řídí ze zadního sedadla, ale je to vůž pro manažery co si chtějí užít komfort a rychlou jízdu.

BMW CS kokpit Tím se dostáváme ke kokpitu, který je vytvořen v duchu retro stylu. Na první pohled jistě zaujmou hlavní budíky, kde se snoubí oranžovo žlutý retro vzhled spolu s nejmodernějšími technologiemi. Co je také zajímavé, je, že středu palubní desky nevévodí žádný obrovský displej, jak jsme si normálně zvykli vídat, ale jsou zde klasické vypínače a displej je schován v jakési „nudličce“ nad těmito ovladači.

Celý koncept je ale stále obalen rouškou tajemství. Zatím nebyly představeny žádné agregáty. Je také docela možné, že koncept se stane podkladem pro zcela jinou řadu. Můžeme si být jisti jen tím, že BMW rozhodně nebude otálet a okrádat se tak o zisk.

Screenshoty:

BMW CS BMW CS
BMW CS BMW CS




napsal Rednex 05.08.2007 18:04:24 || přečteno: 159x

Rednex @ 2007