Nechte si pravidelně zasílat novinky. Stačí vepsat Váš e-mail a potvrdit.

Peugeot 307 CC tuning

Peugeot 307 CC Tuning

Po velice úspěšném modelu 206 CC se Peugeot rozhodl pro výrobu modelu 307 CC. Největší a nejvýraznější výhodou vozů CC je jejich pevná skládací střecha, kterou všichni příznivci vzdušnosti a stylu ocení především v létě. Pokud ji však rozložíte, dokáže vás spolehlivě ochránit i před mrazivým počasím.
Podívejme se, jak to dopadne, když se do úprav tohoto vozu pustí firma Carzone Specials.

Firma Carzone Specials je známa především díky výrobě stylových spoilerů pro různé značky automobilů. Připravila nový bodykit pro model 307 CC.
Tento druh vozů je určen především pro mladé lidi a lidé v Carzone si tento fakt dobře uvědomují. Zaměřili se především na viditelný tuning, což, v tomto případě, zahrnuje především přední nárazník a boční lišty (plně kompatibilní s 307). V předním nárazníku je velký otevřený prostor, sloužící pro nasávání vzduchu k chladiči. Otvor je překrytý karbonou mřížkou. Po stranách jsou dva menší otvory, které usměrňují proudění vzduchu k předním brzdám a předcházejí tak jejich přehřívání.

Přední nárazník je návazný na linii bočních lišt. Esteticky je osvěžuje. Vzdušné turbulence vznikající za vozem jsou minimalizovány difusorem, který sedí k liniím nárazníku.

Přední světla pochází od francouzské firmy Morette. Zadní světla zůstala beze změn.
Přední karbonová kapota je polepena nálepkami spolupracujícíh firem. Krabonovými prvky jsou oživena i vnější zpětná zrcátka s blinkry.

Jedním z klíčových prvků úpravy jsou dveře á-lá lambo. Nesmíme zapomenout na nízko profilové pneumatiky na discích Electron. Především v noci vůz navíc oživují tmavé neony.

Vaší pozornosti by neměl uniknout ani interiér s novými sportovními sedačkami. V levém předním sloupku jsou umístěny dodatečné kontrolní budíky - pro lepší přehled o voze. Chybět nesmí kvalitní multimediální soustava Pioneer. V opěrkách hlavy předních sedadel jsou zabudovány LCD panely.

Všechny části od firmy Carzone Specials jsou certifikovány a homologovány ve všech zemích EU.

Obrázky:

Peugeot 307 CC tuning Peugeot 307 CC tuning
Peugeot 307 CC tuning Peugeot 307 CC tuning




napsal Rednex 20.08.2007 13:49:04 || přečteno: 164x

Rednex @ 2007